Tävlingsdag: Lördag 10 augusti 2019. Start kl 11.00

Distanser: 15 eller 7 km terränglöpning

Tävlingsarena: Rigåsens naturreservat, Sundsvall. Finns i google maps och på eniro. Körtid från Sundsvall ca 70 min. Ca 10 min promenad från P till arenan.

Parkering mm: Rigåsen ligger ca 2 mil norr om Ljustorp. Skyltar finns från stora vägen och fram till parkeringen. Från parkeringen till startplatsen är det ca 1 km att gå efter en bred stig. Inga problem att dra en barnvagn eller dylikt, men ta med det ni behöver så slipper ni gå flera vändor. Ta gärna med en picknickfilt. Respektera eldningsförbudet som även gäller rökning.

Nummerlappar: Hämtas i sekretariat kl 09.00-10.30. Skall bäras synligt under loppet. Placering på bröst eller lår. Fästs med medföljande säkerhetsnålar.

Start: Gemensam, sker i flera led. Ställ dig i något av de bakre leden om du vill ta det lite lugnare.

Tidtagning: Manuell. Bär din nummerlapp väl synlig på bröst eller höger ben.

Bangenomgång och Uppvärmning: På startplatsen kl 10.30. Missa inte gemensamma uppvärmningen 15 min före start.

Genomförande: Tävlingen genomförs i bitvis obanad terräng och genom naturreservat. Visa hänsyn till natur och djur i området. Vi rekommenderar en heltäckande klädsel på benen som skydd för ris och grenar. Det kan vara blött på passager som går över myrmark. Banorna går bitvis i obanad terräng och är utmärkt med snitselband. Vid brutet lopp kontakta funktionär eller tävlingsledning via telefonnummer nedan.

Vätska och sjukvård: Vatten och första hjälpen finns på banan efter ungefär halva löpsträckan och vid målgång.

Resultat: Publiceras på vår Facebook och hemsida efter tävlingen

Prisutdelning: Nyttopriser till samtliga ungdomar till och med 15 år. Priser till de tre första i herr och damklasserna. Prisutdelning till de tre första i varje klass sker efter sista målgång. Utlottningspriser fördelas i samband med målgång.

Dass: Finns på Rigåsen 150 m från startplatsen.

Dusch: Saknas på området. Ca 1km promenad till Lövsjön där man kan bada. Brunn med vatten finns. Ingen tvagning eller tvätt av utrustning får ske inom 10 m från brunnslocket. Vi rekommenderar medtagande av ett torrt ombyte att byta till efter loppet.

Försäkring: Allt deltagande sker på egen risk och eget ansvar. Se över det egna försäkringsskyddet innan loppet. Målsmän ansvarar för minderåriga deltagare.

Information: Finns på vår facebooksida ”Logen i Lövberg”. Gilla oss så får ni löpande information om tävlingen och inbjudan till kommande tävlingar. SCA har en egen sida för Lögdö Vildmark där ni hittar mer information om aktiviteter och möjligheter i området. www.logdowild.se

Publicering: Genom anmälan godkänner tävlande att namn i resultatlista och bilder på tävlande kan komma att publiceras på våra hem och Facebook sidor utan ytterligare medgivande.

Startavgift och anmälan: Ordinarie anmälan tom. 5 augusti. Nu endast efteranmälningar.

Efteranmälan: Via formuläret nedan. Anmälan är gällande efter att betalning gjorts till Logen i Lövbergs bankgiro 363-0100 eller Swish 123-1484658. Märk betalningen med namn på startande. Vuxen 250:- och ungdom tom. 15 år 70:-.

Kontakt och ytterligare information: Mats Englund, Logen i Lövberg 070-6382429 eller Niklas Sundberg, SCA 060-193451