II 

Nu startar vi upp med det första baslägret i Ljustorp. En trevlig helg i ett aktivt jordbrukslandskap med goda möjligheter till friluftsliv i de nära omgivningarna. Vi öppnar upp flera lägerytor med möjlighet till tältning och aktivitet. Baslägret är lämpligt både för dig som är nybörjare såväl som erfaren utemänniska. Här kan vi dela frågeställningar och erfarenheter. Ett ypperligt tillfälle till att lära känna nya turkamrater.

Utförligt program, information om samarbetspartners och biljetter  presenteras i sluten av Juni månad. Löpande information sker på vår hem eller facebooksida Logen i Lövberg.

Lördag

10.00 Baslägret öppnar och här kan du som är nybörjare få hjälp med tält och annan utrustning.  Möjlighet finns till camping redan från fredag kväll. Enklare fikaservering finns vid Lunchtid.

12.00-17.00 Ledarledd MTB  tur. Tid för egna äventyr i Ljustorp. Ta med eller hyr kajak och kanot. En fin tur väntar på Ljustorpsån. Fina områden för vandring och upptäcktsfärder. Vi ger tips på vad ni kan göra. Möjlighet till bad och vattenaktiviteter finns vid Röjesjön. Klättra eller besök en bergstopp. Fiske är möjligt både i Ljustorpsån, sjöar och tjärnar i området. dagen kommer det finnas möjlighet att bekanta sig med utrustning och även lite prova på moment i anslutning till det.

17.00-19.00 Middagsgrillning och samkväm. Liten workshop om ved och eldning

19.00 En trevlig kväll med bildvisning och inspirerande föredrag på Logen.

Lägereldar avrundar dagen innan vi kryper till kojs i egna tält. Ett antal tält finns tillgängliga för bokning för dig som inte har något tält men vill testa. På logen finns ett antal bäddar av enklare modell och vi kan även erbjuda separat uppställningsplats med el för husvagn eller husbil.

Söndag

07.30-09.00 Frukostservering på logen

09.30 Ledarledd trail running. Visning av utrustning och aktivitet.

12.00-13.30 Enklare fikaservering.

Tid för egna äventyr. Riva läger.

15.00 Utcheckning

Vi jobbar nu med programmet och reserverar oss för ändringar. Dialog förs med möjliga partners och leverantörer.  Varmt välkomna till en härlig helg i Ljustorp. Klicka gärna”kommer” på vårt FB arrangemang så får vi en uppfattning av intresse och antal deltagare.  Vid stort intresse förbehåller vi oss rätten att begränsa antalet deltagare.

Kan du något som du vill dela med dig av, är du leverantör av utrustning eller har du frågor om arrangemanget. Varm välkomna att höra av er till Mats Englund på tel 070-63 82429 eller maila oss på info@logenilovberg.se

Facebook : Logenilövberg

Instagram: Mastenlive