Tävlingsdag: Söndag 25 Augusti. Start kl 11.00

Distanser: 9 km terränglöpning

Tävlingsarena: Gudmundstjärn, Sundsvall. Finns i google maps och på eniro. 40 km NV om Sundsvall via Indal. Körtid från Sundsvall ca 1h. Ca 10 min promenad från P till arenan. Gudmundstjärns intresseförening håller byggnaderna öppna och serveringen är öppen. Här finns mycket att uppleva även för dig som inte ska tävla. Fina gräsytor för den som vill njuta av försommaren med en egen fikakorg.

Parkering mm: Gudmundstjärn ligger ca 4 mil nordväst om Sundsvall. Från parkeringen till startplatsen är det ca 500m.

Nummerlappar: Hämtas i sekretariat kl 09.30-10.30. Skall bäras synligt under loppet. Placering på bröst eller lår. Fästs med medföljande säkerhetsnålar.

Start: Gemensam. Ställ dig lägre bak om du vill ta det lite lugnare.

Tidtagning: Manuell. Bär din nummerlapp väl synlig på bröst eller höger ben.

Bangenomgång och Uppvärmning: På startplatsen kl 10.30. Missa inte gemensamma uppvärmningen 15 min före start.

Genomförande: Tävlingen genomförs i bitvis obanad terräng och genom naturreservat. Visa hänsyn till natur och djur i området. Vi rekommenderar en heltäckande klädsel på benen som skydd för ris och grenar. Det kan vara blött på passager som går över myrmark. Vid brutet lopp kontakta funktionär eller tävlingsledning via telefonnummer nedan. Ca 2,5 km av banan går på grusväg.

Vätska och sjukvård: Vatten och första hjälpen finns på banan efter ungefär halva löpsträckan och vid målgång.

Resultat: Publiceras på vår Facebook och hemsida efter tävlingen

Prisutdelning: Prisceremoni placering 1-3 dam/herr och dam/herr ungdom efter målgång.

Dass: Finns vid parkering och servering.

Dusch: Saknas på området. Ca 1km promenad till Stor Mosjön där man kan bada i långgrund vik. Sämre strand men möjligt även i Gudmundstjärn. Vi rekommenderar medtagande av ett torrt ombyte att byta till efter loppet.

Försäkring: Allt deltagande sker på egen risk och eget ansvar. Se över det egna försäkringsskyddet innan loppet. Målsmän ansvarar för minderåriga deltagare.

Information: Finns på vår facebooksida ”Logen i Lövberg”. Gilla oss så får ni löpande information om tävlingen och inbjudan till kommande tävlingar.

Personuppgifter och publicering: Genom anmälan godkänner tävlande att namn i resultatlista och bilder på tävlande kan komma att publiceras på vår hemsida samt Facebook och instagram sidor utan ytterligare medgivande. Genom anmälan godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter för att administrera tävlingen.

Anmälan: Görs genom våran sida på Race id https://raceid.com/sv/races/12238/about

Kontakt och ytterligare information: Mats Englund, Logen i Lövberg 070-6382429