Tävlingsdag: Lördag 18 Mars. Start kl 16.00

Tävlingsarena: Sidsjöbacken i Sundsvall.

Parkering mm: ca 500m.

Nummerlappar: Hämtas i sekretariat kl 15-15.30. Skall bäras synligt under loppet. Placering på bröst eller lår. Fästs med medföljande säkerhetsnålar.

Start: Gemensam. Ställ dig lägre bak om du vill ta det lite lugnare.

Tidtagning: Manuell. Bär din nummerlapp väl synlig på bröst eller höger ben.

Bangenomgång: På startplatsen kl 15.45. Banan går i en pistad slalombacke med två separata slingor som bildar ett tävlingsvarv.

Genomförande: Tävlingen genomförs som en tvåtimmarstävling där flest varv vinner. Tävlingen ingår som en deltävling i Sverigecupen i skidalpinism. Vid brutet lopp måste åkare kontakta funktionär eller tävlingsledning. För deltagande i Sverigecupen krävs medlemskap i klubb ansluten till Svenska klätterförbundet.

Vätska och sjukvård: Vatten och första hjälpen finns på banan vid varvningen och vid målgång.

Resultat: Publiceras på vår Facebook och hemsida efter tävlingen

Prisutdelning: Prisceremoni placering 1-3 dam/herr. Utlottning av priser. Vi bjuder på fika efter tävlingen.

Dusch: Saknas på området. Vi rekommenderar medtagande av ett torrt ombyte att byta till efter loppet.

Försäkring: Allt deltagande sker på egen risk och eget ansvar. Se över det egna försäkringsskyddet innan loppet. Målsmän ansvarar för minderåriga deltagare. För medlem i klätterklubb finns gällande försäkring för deltagande.

Information: Finns på vår facebooksida ”Bergsportcenter”. Gilla oss så får ni löpande information om tävlingen och inbjudan till kommande tävlingar. För med information om Sverigecupen i skidalpinism besök www.klatterforbundet.se

Personuppgifter och publicering: Genom anmälan godkänner tävlande att namn i resultatlista och bilder på tävlande kan komma att publiceras på vår hemsida samt Facebook och instagram sidor utan ytterligare medgivande. Genom anmälan godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter för att administrera tävlingen.

Anmälan: Via formuläret nedan. Anmälan är gällande först efter att betalning gjorts till Logen i Lövbergs bankgiro 363-0100 eller Swish 123-1484658. Märk betalningen med namn på startande. Vuxen 240:- och ungdom tom. 15 år 120:-. Ordinarie anmälan till och med 14 Mars. Efteramälan möjlig till och med 17 Mars kl 21.00 mot förhöjd avgift. på 340:- För ungdom tom. 15 år kostar det då 220:-. Efteranmälan kan endast göras med swish betalning. Ingen efteranmälan på plats!

Kontakt och ytterligare information: Mats Englund, Bergsportcenter 070-6382429, Daniel Knabäck, Svenska klätterförbundet 073-0401375