Nu lanserar vi friskvårdspassen för 2021. Ett paket med härliga upplevelser och träning under hela året. Passet följer riktlinjerna för godkända aktiviteter från skattemyndigheten och kan nyttjas som sådan förmån. Upplev fin natur på olika platser i östra delen av Medelpad. Bygg nätverk med likasinnade och lär känna nya färd och träningskamrater. Vi hittar i naturen och kan visa dig nya smultronställen att återvända till. Förbättra din kondition och dina kunskaper om ett aktivt friluftsliv.

Aktiviteterna vi planerat in för året är bland annat långfärdsskridsko, längdskidåkning, turskidåkning, snöslovandring, toppturer på alpin turutrustning, utförsåkning, MTB cykling, terränglöpning, kanotpaddling, yoga, bootcamp, sportfiske och vandringar. Minst två turer planeras med övernattning utomhus.

Här hittar du det prelinimära schemat för 2021

I dagsläget samarbetar vi inte med någon aktivitetsförmedlande företag. Om ditt friskvårdsbidrag via arbetsplatsen är låst till någon sådan men du är intresserad av vårat pass kan du gärna kontakta oss. Vi tittar på alternativ med sådant samarbete men börjar jobba med lokala lösningar. Vi kan även göra avtal med din arbetsgivare. Kontakta oss för mer information.

Vi erbjuder ett aktivt helår där vi guidar i fina naturområden och delar med oss av tips och erfarenheter inom de olika aktiviteterna. Tjänsten vi levererar är Guidning, inspiration och kunskapsförmedling. Vi jobbar huvudsakligen med små grupper med 2-8 deltagare per aktivitet.

Villkor för deltagande. Deltagare skall vi deltagande vara symtomfri från Covid19 eller andra smittsamma sjukdomar. Vid aktiviteter håller vi ett avstånd på 2 meter till andra deltagare. Logen i Lövberg levererar tjänsten med guidning i fina områden, kunskapsförmedling och inspiration kring de olika aktiviteterna. Deltagandet sker på egen risk och ansvar. Logen i Lövberg har en ansvarsförsäkring men deltagare ombesörjer själv att gällande försäkring finns för utövande av respektive aktivitet.  Passet gäller under kalenderåret 2021. Ingen återbetalning sker för ej nyttjade aktivitetspass. Avbokning skall se senast kl 18.00 dagen innan en aktivitet. Sen avbokning belastar friskvårdspasset. Adekvat skyddsutrustning skall användas vid respektive aktivitet. Hjälm skall användas vid MTB cykling och utförsåkning. Flytväst skall användas vid paddling. Vid långfärdsskridskoturer skall följande medföras:

  • Ryggsäck med grenrem innehållandes vattentätt förpackat komplett ombyte
  • Isdubbar
  • Kastlina lätt åtkomlig fastsatt på ryggsäcken
  • Ispik

För vinterturer med övernattning gäller separat utrustningslista som gås igenom med varje deltagare i god tid innan turen.

Beställning av friskvårdspasset med önskat antal pass gör på bokningssidan. Minst 4 och max 10 går att beställa. Varje pass kostar 500:- Enstaka aktivitet för att prova på kan bokas direkt med oss per telefon. Genom din beställning godkänner du att vi lagrar dina personuppgifter. Vi använder endast dessa internt i företaget och dom delar ej med andra deltagare, intressenter eller företag. Titta igenom programmet och bestäm sedan hur många tillfällen du vill boka på ditt friskvårdspass. Du kan även markera dina intressen för aktiviteter och geografiska områden. Det är inte nödvändigt men hjälper oss för att kunna anpassa och erbjuda er ett intressant och attraktivt program.

Bokningssidan når ni genom att klicka här!

Vid frågor är ni välkomna att kontakta oss på tel 070-6382429