TYVÄRR INSTÄLLT PÅ GRUND AV FÅ ANMÄLNINGAR. Vi gillar nätverkande så det blir säkert omtag i ett annat format.

En inspirerande kväll för oss som är sugna på lite äventyr i vinter. Korta inspirerande föredrag ger pepp inför kommande turer. Varför inte bjuda dina anställda på en kväll med lite inspiration och samvaro. Träffa nya turkompisar och få tips av aktiva utövare. Preliminärt program som uppdateras löpande.

17.30 – 19.30 AW Buffé. Grönborgs restaurang dukar upp en smaklig buffé.

18.00 Med långa skär genom Medelpad. Kort presentation av de fina möjligheter som finns för skridskoturer nära Sundsvall

18.30 Race på snö med din hund. Kom igång med draghundskörning. Från tur till tävling.

19.00 Brant åkning i Medelpads dalgångar. Skimo, ski mountaineering, topptur eller skidbestigning. Växande sport med fina möjligheter till åkning i våra närområden.

19.30 Vårskare. Hitta fjällkänslan i Medelpad. Inspiration och tips för egna turer på vårskaren.

20.00 Dans på branta isfall. Medelpad bjuder på fina möjligheter till isklättring.

På plats finns aktiva utövare som visar utrustning och kan svara på dina frågor. I mån av tid kan du även få hjälp med att bryna dina långfärdsskridskor.

Endast förköpta biljetter så vi kan planera lokaler och mat. På knappen nedan beställer du dina biljetter. Kvällen kostar 300:- inklusive moms och då ingår entré, föredrag samt buffé. Annan dryck än vatten köps separat i restaurangen. Biljetterna går att köpa till och med 16 November. Är ni ett företag som önskar köpa 5 eller fler biljetter mot faktura så går det bra. Skicka ett mail till oss med faktureringsadress och antal biljetter som önskas.